Fri fragt

ved køb over 499 kr*

Levering

inden for 1-5 hverdage

Søg
Generic filters
Søg
Generic filters
Køb flotte Akvariefisk Online!
Leveret til din dør! eller afhent i butikken.

KØB AKVARIEFISK ONLINE

 

Køb flotte Akvariefisk Online Hos Tropeland. Nu kan du bestille akvariefisk online og få dem leveret hjem til din hoveddør!


Tropeland har et af Danmarks største udvalg af sunde og raske, akklimatiserede akvariefisk til dit akvarium.


Vi har et meget stort udvalg af alle typer Akvariefisk. Ud fra vores lagerliste, kan du bestille og købe akvariefisk online. Akvariefiske listen bugner med specialiteter til den kræsne akvarist i form af Rovfisk, L-maller og Cichlider fra hele verden. Men vi har også et kæmpe udvalg af selskabsfisk til dig, der vil have det flotte selskabsakvarie i din stue.


Er du til SaltvandsFisk og Koraller, har vi et godt udvalg af gode sunde akklimatiserede saltvand fisk og koraller.


Vores lagerliste er som regel UP-TO-DATE. Men fisk kan lige være blevet solgt i vores butik – Så vi tager forbehold for udsolgte fisk!

ALTID 10.000 FISK PÅ LAGER Vælg fra vores store lagerliste

Selskabs – Malawi – Tanganyika – Discus – Rovfisk – Sydamerikaner

NORMAL FRAGT 299,-KR

FRI FRAGT FOR KØB AF FISK FRA 2000,-KR Du kan fylde en flamingo-kasse med fisk og/eller koraller og få den sendt direkte hjem til dig.

VÆR OPMÆRKSOM PÅ:

Du kan ikke få sendt andre typer af varer sammen med fisk og andre dyr. Hvis du er i tvivl, så kontakt os venligst.

Fiskelisten

Selskabsfisk

Specialfisk

Cichlider

Rejer, krabber og snegle

Saltvandsfisk

PRAKTISK INFO

DAG-TIL-DAG Levering?

Fiskene bliver leveret i en flamingo kasse. De er pakket med ilt og har en varmepakke monteret i kassen. Så de fint kan holde sig til de kommer frem til dig!

I kassen finder du en udførlig vejledning til hvordan du håndterer og tilvænner din fisk når de kommer hjem til dig.

VI SENDER IKKE FISK TORSDAGE, FREDAGE OG OP TIL HELLIGDAG!

Hvor mange fisk i en kasse!

Vejledninge:
Når du bestiller fisk, har vi lavet en vejledning til, omtrent hvor mange fisk, du kan have i èn kasse.

Selskabsfisk – stimefisk – barber – levendefødende, generelt små fisk. 8-9 poser med 10-15 fisk i hver.

Discus fisk ca.8 cm. Her kan du have 15-20 fisk i en kasse.

Malawi cichlider, Tanganyika cichlider, syd og mellem Amerikanske cichlider og specialfisk med en størrelse på 8-10 cm ca.15 fisk pr.kasse.

Kontakt Tropeland hvis du er i Tvivl på info@tropeland.dk el. 86570727

Du skal være hjemme til at modtage kassen!

En betingelse for at få leveret levende fisk er at du, eller en anden skal være hjemme for at modtage og kvitterer for fiskene!

Leveringen vil typisk ske efter kl.14

Akvariefisk

Er du en af de mange der ikke har tiden, pladsen eller muligheden for at holde hund, kat eller andre kæledyr, så kan akvariefisk og akvarier være et fantastisk alternativ. Nu er det ikke blevet lettere, da du kan købe akvariefisk online på tropeland.dk. Det behøver ikke være ret dyrt at komme i gang med at holde akvariefisk. Tropeland har Danmarks absolut billigste 54-liters akvarie startsæt – så er du i gang med akvariefisk og et akvarium for under 500,-kr. find det her!

Er du til lidt mere specielle løsninger, så kan vi hjælpe dig med at sammensætte lige det akvarie set-up som du kunne tænke dig. Vi har det store udvalg af akvariefisk og akvarieudstyr og har ekspertise i at give dig den professionelle vejledning, du har brug for i forbindelse med dine akvariefisk og din akvariehobby. Vi har også Danmarks billigste kvalitets akvarier fra Tyske Juwel akvarium.

Akvariefisk er relativt nemme og passe og kræver ikke så meget tid og opmærksomhed, som mange andre kæledyr. Mange af de akvariefisk vi sælger, fås i de mest fantastiske farver, og efter en stresset arbejdsdag, findes der næsten ikke noget bedre, end at sidde foran sit akvarie og se på de fantastisk flotte akvariefisk. At betragte deres rolige bevægelser gennem akvariets vandmasser, er en dejlig afstressende beskæftigelse. Dine fisk er faktisk lige så social som andre kæledyr. Deres social adfærd kan udtrykke sig i form af at de stimer sammen og bevæger sig gennem akvariet som en stor enhed, eller at de blot er i et par eller lille gruppe med andre artsfæller.

Hvilke akvariefisk skal jeg vælge?

Derfor er det vigtig at du inden du vælger dine akvariefisk tager højde for den adfærd de har. Derfor har vi i Tropeland kun professionelt personale, som alle har været akvarister igennem mange år, så du kan få den helt rigtige vejledning når du skal sammensætte dit akvarium beboer.  Vi giver dig rådgivning om hvilke arter der kan gå sammen og det antal af fisk der passer til dit akvarie.

Der findes et utal af fiskearter som er egnet til akvariefisk. Der kan overordnet være tale om saltvandsfisk, ferskvandsfisk og brakvandsfisk. Saltvandsfisk er normalt dem med de mest fantastiske farver, de kræver et lidt andet set-up end et ferskvandsakvarie, men her kan du trygt henvende dig til os i Tropeland. Vi har et stort udvalg af saltvandsfisk, koraller og udstyr til denne lidt entusiastiske del af akvariehobbyen. Ferskvands og brakvandsfisk kræver som udgangspunkt lidt mindre pasning og udstyr end saltvandsfisk, og er derfor den billigste måde at komme i gang med akvariehobbyen på. Ferskvandsakvariet og de begynder fisk som passer til dette, er det de fleste starter med for at komme ind i akvariehobbyen.  

Køb akvariefisk online på tropeland.dk. Du finder et af Danmarks største udvalg af akvarie og tropefisk på Tropeland.dk

Pasning af akvariefisk

Det første du skal gøre dig klart er, hvilke slags fisk du kunne tænke dig og hvordan disse fisk trives sammen med andre. Her vil du altid når du handler akvariefisk i Tropeland, blive vejledet af vores eksperter. Du vil altid blive oplyst om de evt. problematikker du vil kunne opleve ved en given sammensætning af fisk i dit akvarie. En af vores værdier er at sørger for at fiskene får de optimale betingelser for trivsel og vækst. For at dine akvariefisk skal trives, er der et minimum af viden du må have. Hos tropeland finder du et af de største udvalg af sunde og raske akvariefisk til dit akvarium.

Foder til min akvariefisk

Der er meget stor forskel på hvad de forskellige akvariefisk har behov for af foder. Mange fisk er altædende, men der er nogle fisk som primært er planteædende og nogle er primært kødædende. Så du skal sørge for at give dem den kost der passer dem. Kødædende fisk, de såkaldte rovfisk, kan du fodre med frostfoder der er lavet af tobis eller andet lignende foder. De planteædende fisk skal du sørge for at fodre med et godt kvalitetsfoder rigt på spirulina og andet grønt. De altædende akvariefisk er de nemmeste at foder da de som regel trives fint på et godt all-round flagefoder. Vi har et stort udvalg af godt kvalitets akvariefiskefoder både som flagefoder, mallepiller, frostfoder i mange former og hele tobis til dine rovfisk og ferskvandrokker og andre specialfisk. Se vores store udvalg af akvariefiske foder her

Du skal være opmærksom på dine fisks særlige nærings behov, så du opfylde de krav og behov dine akvariefisk har for at trives optimalt. Tag en snak med os i Tropeland om netop dine fisk behov for foder sammensætning.

Hvor meget fiskefoder skal jeg give?

Det er et af de spørgsmål vi får rigtig tit. Det kan være svært at give et helt præcist svar på dette. Men som en god tommelfingerregel så kan du i princippet fodre rigtig mange gange om dagen. Du skal blot huske at der ikke må være mere foder tilbage efter 3-5 minutter. Dine fisk skal altså spise alt det foder du giver dem inden for 3-5 minutter. Hvis ikke det er tilfældet, har du fodret for meget og du risikerer at det foder der ikke bliver spist, ligger og udvikler en forurening af dit akvarie vand med derfra følgende fiskedød. Så drys en lille mængde foder i akvariet ad gangen og observer om det bliver spist op.

Husk jo mere du fodrer, jo mere ”affald” kommer der også ud af dine fisk. Derfor kræver meget fodring og en større opmærksomhed på at få lavet de regelmæssige vandskift i akvariet.

Akvariet 

Selve akvariet er som udgangspunkt det vigtigste i forhold til at holde akvariefisk. Et akvarie består i dag af glas der er limet sammen med akvarie silikonelim, rammen om glasset er enten udført i plast eller aluminium. Et akvarie skal som udgangspunkt være forsynet med et dækglas der forhindre at fiskene springer ud, samtidig reducerer det også mængden af vandfordampning fra akvariet. Når du placere dit akvarie skal du sørge for at det står et sted, hvor det ikke udsættes for direkte sollys. Det vil give dig problemer med øget algevækst i dit akvarie. Du skal ligeledes sikre dig at det underlag akvariet står på er i vatter. Akvariet må ikke stå skævt eller på en overflade med ujævnheder. En måde at undgå det på kan være at stille akvariet på en flamingoplade. Jo større et akvarie du har, dets mere skal du være opmærksom på om det er placeret i vatter. Et på 150 cm med 300-400 liter vand, der bare vrider sig lidt, risikerer at sprænge. Derfor vil det altid være en god ide at købe et akvarie stativ eller akvariemøbel der er specialfremstillet til akvariet.

Inden du kommer sand, akvarieplanter, dekorationer og fisk i akvariet, kan det ved store akvarier være godt at lave en tæthedsprøve. Fyld akvariet med vand og lad det stå natten over – hvis det er tæt næste dag – tømmes det og du begynder at fylde akvariebundlag, akvariedekorationer, akvarieplanter og fisk i.

køb akvariefisk online på Tropeland.dk, sammen med alt det andet udstyr du har behov for så du får succes med dit akvarium. 

Hvor stort et akvarie skal jeg vælge?  

”Man siger at et lille akvarie kræver en god akvarist og et stort akvarie er til begynderen”. Grunden til det er at jo mere plads du giver dine fisk jo større chance, er der for at de trives. Det hænger sammen med at en lille vandmasse er nemmer at få ud af balance end en stor vandmasse. Derfor anbefaler vi også at man med et lille akvarie, holder mere øje med vandværdierne. Det kan man på en nem måde gøre med et striptest sæt fra JBL.

Men størrelsen af akvariet afhænger meget af mængden, størrelsen og derfor arten eller arterne af de fisk du ønsker i dit akvarie. Den flotte og farvestrålende discusfisk vil ikke på sigt trives i et 54-liters startsæt. Der findes derfor ingen faste retningslinjer for hvor stort et akvarie bør være. Det skal dog helst være stort nok til at du kan kopiere fiskenes naturlige omgivelser med sten, planter, rødder og anden dekoration.

Vandet i akvariet

Nu sagde vi før at akvariet var det vigtigste, men hvis ikke vi har det optimale vand som vores fisk kræver, så får vi en meget kort fornøjelse ud af akvariehobbyen. Når du fylder dit akvarie op kan du gøre det med en haveslange eller en vandkande. Som udgangspunkt fylder du det med ledningsvand fra din kolde hane. Her er det meget vigtig at du altid kun fylde dit akvarie med vand fra den kolde hane, da der kan være bakterie i det varme vand. De fleste af de akvariefisk vi sælger i Tropeland, trives ganske fint i vores ledningsvand, hvis vi giver det en tilsætning af et flydende vand tilberednings middel. Men mange af vores akvariefisk, vil først trives optimalt hvis vi sørger for det rette PH-værdi (surhedsgrad) og KH-værdi (Hårdhed) alt dette kan du regulere med de rette vandplejemidler. Tropeland har et bredt udvalg af gode og gennemtestede vandplejemidler fra JBL-akvarium system.

Tilbehør til akvariet

Da de fleste akvariefisk er tropiske fisk, kræver det det rigtige tilbehør til dit akvarium for at det fungerer optimalt. Hvis du vælger at købe et akvarie startsæt, så har du for det meste alt det der behøve, men hvis ikke skal du til at vælge det udstyr og tilbehør som du vil putte i dit akvarie.

Køb akvariefisk online på Tropeland.dk og få dem leveret hjem til dig. Vi pakker fiskene forsvarligt i flamingo kasser med heat-pack i vinterperioden. Dag-til-Dag levering af akvariefisk.

Akvarievarmelegemet

Et akvarie varmelegeme er essentielt for at få tropefisk til at trives. De fleste selskabsfisk som Neonfisk, Gubbyer, Regnbuefisk, Tetraer og barber skal helst have en temperatur mellem 24-26 grader. Slørhaler og nogle andre levendefødende tandkarper, kan godt trives ved temperaturer ned til 22 grader. Men sæt dig ind i de enkelte fisks behov for vandtemperatur.

Filtret i akvariet

Filtret i dit akvarie er uundværligt. Det holder vandet rent og klart og den cirkulation som det skaber i vandet, er med til at bringe ilt ned i vandet, dette er gavnligt for både planter og fisk. Der findes mange former for filtre og pumper til akvarier. Om du skal have et indvendigt filter eller en udvendigt filter i form af en spandpumpe, eller en sump under dit akvarie, er afhængig af størrelserne på akvariet og hvad det er for type fisk du vil holde i dit akvarium. Tropeland kan levere pumper og filtre til alle behov, er du i tvivl så tag en snak med os.

Akvariebelysningen

Akvarielampen og belysningen i dit akvarie er vigtigt i forhold til dine akvarieplanters trivsel og muligheden for at have en stor variation af akvarieplanter i dit akvarie. Fisken er også afhængige af at have den rette sammenhæng mellem lys og mørke. Tænk på at de er tropefisk der som regel kommer fra områder omkring ækvator hvor dag og nat er næsten lige lange hele året. Belysningstiden i dit akvarie skal derfor være et sted mellem 10-14 timer i døgnet. Dette kan du regulere ved hjælp af et tænd-og-sluk-ur.

Se de mega fede LED- armature fra JBL og Fluval her

Akvariebundlaget

Bundlaget i akvariet er en del af indretningen og kan være med til at skabe det naturlige look af en flodbund, en søbund eller et koralrev. Akvarie Bundlaget er også vigtig i forhold til at give dine akvarieplanter, de bedste betingelser for vækst. Derfor forhandler vi hos Tropeland noget af det bedste bundlag du kan vælge til dit akvarie fra JBL- akvarium systems.   Man vil ofte benytte grus som bundlag med en kornstørrelse på mellem 2-4 millimeter. Men alt efter fiske typens krav kan det også være sand eller tørv. Holder du bundlevende akvariefisk som Pansermaller og Botiaer eller L-maller, er det vigtigt at du bruger et akvariebundlag med runde korn, for at de ikke får slidt deres underside og føletråde af.

Akvarie dekoration

I akvariet kan du alt efter den type akvariefisk du har valgt, bruge de dekorationsmaterialer der passer til. Det kan være kalksten til dit Malawi- eller Tanganyika-cichlide akvarie. Det kan være trærødder til din amazonflods biotop, hvor Discusfisk, L-maller, Neonfisk, Scalara og pansermaller pryder vandmasserne. Eller det kan være dødningehoveder, skeletter, Disney figurere og andet til akvariet i børneværelset. Ved hjælp af dekorationsmaterialerne kan du skjule din pumpe og varmelegeme, det er kun din kreativitet der sætte grænsen for det flotte resultat. Tropeland har forskellige forslag til indretning af dit akvarie her.

Akvariebaggrunde

At sætte en 3D akvariebaggrund i dit akvarie kan være det der får dit akvarie til at blive det helt perfekte undervandsmiljø. En 3D baggrund er den dyre løsning og monteres inde i akvariet, den er udført i glasfiber eller et skum materiale. Med en sådan løsning kan du lave det optimale filter med det optimale filtermateriale BioHome. Hos Tropeland er vi eksperter i at lave og rådgive om den type løsninger.  Den billige men også fantastiske løsning er at købe en folie baggrund, der monteres udvendigt på akvariet. De fås med mange forskellige motiver og farver, lige fra et klippemiljø til den helt store Disney World løsning.

Akvariefisk arter

Når fiskene kommer i akvariet, er det ved at være fuldendt. Og det er her tålmodigheden tit kommer på en prøve. Så inden købet af akvariefisk bør du have overvejet følgende.

Det tager 1-2 uger at få akvariet i gang så det er klar til at modtage sine første beboer. Efter det er fyldt med vand og indrettet med akvarieplanter og dekorationer, skal det stå nogle dage med bare pumpen og lyset kørende. Efter 3 dage tændes varmelegemet og det indstilles til den rette temperatur. Du skal sørge for at akvariet har et fuldstændigt stabilt miljø, inden du putter fisk, rejer eller snegle i. Vores erfaring viser at det meget tit er i denne fase af akvarie hobbyen af de fleste tilfælde af fiskedød opstår. Husk det ikke må stå i direkte sollys.

Et godt akvarie koster en del penge og du skal regne med løbende udgifter til planter, fisk, vandtilberedning midler, vand og el. Nogle af de akvariefisk vi sælge ud fra Tropeland kan være ret dyre og det samme kan være tilfældet med fodret. Er du til saltvandsakvarier og fisk, så tænk at det kræver lidt mere at starte på, men du kan altid får råd og vejledning hos os i Tropeland. Ferskvandsakvarier er det der er billigst og nemmest at passe.

Rigtig god fornøjelse med dit akvarie og dine akvariefisk

Team Tropeland

Scroll to Top