Fri fragt

ved køb over 499 kr*

Levering

inden for 1-5 hverdage

Søg
Generic filters
Søg
Generic filters

Billigt Akvarie tilbehør

[ux_banner height=”500px” bg=”31682″ bg_size=”original” bg_overlay=”rgba(17, 15, 15, 0.34)” effect=”sparkle”] [text_box width=”67″ animate=”flipInY” position_x=”50″ position_y=”50″]

Mere end 30 års erfaring…

[divider]

Professionel rådgivning

[divider] [/text_box] [/ux_banner] [gap] [title style=”bold-center” text=”Ferskvands produkter” icon=”icon-shopping-basket”] [gap height=”10px”] [ux_product_categories style=”bounce” type=”row” col_spacing=”normal” columns=”6″ ids=”17,37,39,54,79,70,69,71,94,107,46,31,58,106,45,64,65,108,67″ show_count=”0″ image_height=”100%” text_size=”small” text_padding=”10px 0px 0px 0px”] [gap] [divider align=”center” width=”800px” margin=”1.7em” color=”rgb(25, 96, 164)”]

 

Billigt akvarie tilbehør hos Tropeland.dk

Skal du have et nyt akvarie eller bord, LED akvariebelysning, så har vi hos Tropland.dk det du leder efter. Vi har et meget stort udvalg og knowhow i alt fiskefoder, vandtilberedning, CO2-anlæg, Filtermaterialer, indvendige og udvendige pumper, akvarier, lamper, borde, akvariefoder, akvarie plejemidler, CO2-udstyr, akvariedekorationer, akvarie luftpumper, tropica akvarieplanter, UV-udstyr, varmelegemer, algefjernere, fødekasser og akvarienet. Find det du mangler på tropeland.dk eller i vores butik. Gode priser og super service.

 

Akvariebelysning

Belysningen over akvariet er vigtig for den plantevækst du gerne vil have. Derfor kan valg af lyskilde være af overordentlig stor betydning for akvariets sundhed og dets udtryk i rummet. I shoppen finder du lamper fra forskellige producenter. Bla. Juwel, effectline, Sera, JBL. Lys der virker i akvariet er LED. Vi har de nye produkter fra Aquamedic, Juwel, Sera og RedSea.

 

Akvarier og borde


Hos Tropeland finder du altid det ferskvandsakvarie eller saltvandsakvarie, der passer dine behov. Vi har et stort udvalg af akvarier. Skal du bruge et akvarium på specialmål, kan du få fremstillet, med de mål der passer til din stue. Vi forhandler Juwel akvarier som er de fantastiske komplette sæt der passer ind til mange stuer. Et akvarie er et møbel, derfor skal det underskabe og bord det står på passe til dit hjem. Derfor forhandler vi mange forskellige akvariemøbler. 

Vi har ligeledes et stor udvalg af akvariestartersæt, både til saltvand og ferskvand. Her får du alt det nødvendige akvarieudstyr med. Er du til et design akvarie, forhandler vi de flotte modeller fra Fluval og Biorb – som passer perfekt ind i det moderne hjem – de er udstyret med filtre, pumpe og lys.

Tænk på dette før du køber et akvarium

Har du spørgsmål om hvilke type akvarium du skal have, kan du trække på Tropelands professionelle personale, de kan rådgive om alt inden for akvariehobbyen. Vi har et stort udvalg af flotte akvarier, og vi kan hjælpe med hvordan du opbygge dit akvarie, så det passer til den biotop de akvariefisk du gerne vil have, trives bedst i. Du kan også læse vores akvarie opstartsguide.  
 
Du finder altid det rette akvarium med det rigtige akvarietilbehør hos os. Vi har alt det akvarie tilbehør du skal bruge inden for saltvandsakvarier, nanoakvarier og ferskvandsakvarier.
 

Fiskefoder

Hos tropeland ved vi hvor stor betydning fodret til dine akvariefisk har. Uanset hvilke fisk du ønsker har vi kun kvalitets fiskefoder til dine fisk. Vi har et bredt udvalg lige fra tørfoder til frostfoder. Foderet du kan købe hos os er både til tropiske akvariefisk, cichlider, maller, slørhaler, guldfisk og havedamsfisk. Skal du på ferie så har vi også weekend og ferie fiske foder. Der gør at du kan tage af sted i en længer periode uden at dine fiske sulter.

Foderautomater til dit akvarie


Skal du på ferie kan en løsning være en akvarie foderautomat. Men køb din foderautomat i god tid, så du kan nå at teste den og tilpasse den. Det er altid en god ide at lave et god vandskift lige inde du tager afsted, hvis det er mere end en weekend. Hos Tropeland finder du et godt udvalg af kvalitets akvarie foderautomater.

De bedste akvarier plejemidler

I forbindelse med opstart af et nyt akvarium, kan der være behov for at få tilsat bakterier for at give fisk og planter optimale betingelser. Når akvariet er i drift er der brug for løbende at tilsætte, plejemidler til fjernelse af giftrester, samt at gøde planter. Vi har et stort udvalg hos Tropeland af lige de du skal bruge og vi kan give dig top professionel vejledning i brugen af disse. 


Tropeland har Indvendige og udvendige akvariepumper


For at akvariet kan køre optimalt er en akvariepumpe en vigtig del af udstyret. Vi tilbyder derfor et bredt udvalg i både indvendige og udvendige akvariepumper. En indvendig akvariepumpe har den fordel, at den ikke fylder udenfor akvariet. Hos os har vi nogle af de førende mærker inden for akvariepumper, f.eks. fra mærkerne Juwel, Eheim og Am-top. Ønsker du derimod en udvendig spandpumpe, kan vi naturligvis også tilbyde dette. Vi har udvendige akvariepumper fra nogen af de førende producenter såsom Eheim og Am-Top. Eheim pumperne er især kendt for, at være støjsvage, holdbare og nemme at rengøre.

luftpumper til dit akvarie

Nogle gange kan det være en god ide at have ekstra luft i vores selskabsakvariet. Det kan være som en sikkerhed eller fordi vi gerne vil have det visuelle syn af luftbobler i akvariet. Tropeland har et godt udvalg af billige akvarier luftpumper, af høj kvalitet.


Billige akvarievarmelegemer


De fleste af de fisk vi holder i vores akvarier har brug for en temperatur der er højere end vores normale stuetemperatur. Derfor skal vi have en kvalitets varmelegeme i vort akvarie, som vi ved ikke svigter. Tropeland forhandler kun kvalitetsmærker fra Jäger, JBL, HapPet, og Hydor.


Akvarieplanter fra Danske Tropica


Køb akvarieplanter online. Bestil dine kvalitetsplanter fra Tropica, her og få dem leveret direkte til din dør, inden for få dage. Vores erfaring viser, at for at få et godt resultat med planter, er det vigtigt at det er kvalitets planter, derfor forhandler vi kun planter fra danske TropicaFor at få optimal vækst og glæde af disse planter, skal den rette gødning og bundlag være tilstede. 

Vi anbefaler bundlaget fra tyske Dennerle. Dette bundlag er specielt udviklet til at planterne får bedst mulige betingelser. Desuden er grusets runde form optimalt for maller og andre bundlevende fisk.

Nogle planter trives bedst når der er Co2 til stede, derfor forhandler vi både billige og professionelle Co2 anlæg

Bemærk : Vi sender ikke planter torsdag og fredag, da der er en risiko for at planterne så vil være for længe under vejs!


Det bedste akvarie filtermaterialer


Vi forhandler et bredt udvalg af filtermaterialer til dit akvarie. Tropeland forhandler det fantastisk filtermateriale BioHome – som kan nedsætte dit behov for vandskift og får dine vandværdier til at være i top. Vi ved hvor vigtig et godt filtermateriale er for at fjerne urenheder og opretholde en god sund bakteriekultur i dit akvarie.

 
Bundlag og dekoration til dit A
kvarie


Akvariegrus, trærødder, sten og dekorationer, kan være det der gør dit stueakvarie til det fantastiske syn som du gerne vil kigge på. Hvis du vil have det naturtro akvarie kan du udstyre det med et 3D baggrund fra enten Juwel, Artstone eller Back To Nature, det er alle 3D akvariebaggrunde og moduler som Tropeland forhandler. Desuden er vi eksperter i at indsætte og hjælpe dig med at finde de rette moduler til at opbygge dit drømme akvarie.


Saltvand Akvarieteknik

I Tropeland har vi mange års erfaring med Saltvandsakvarier. Derfor er det Tropeland du skal snakke med om Akvarieteknik til dit Saltvandsakvarium. Om det er skummede, nitrat eller fosfat filtre, sumpe, kølere eller andet til saltvand, så få vejledning af vores eksperter.

kvalitets Akvarie CO2-udstyr


For at sikre en frodige og sunde vækst på dine akvarieplanter. Så kan det være en god hjælp at tilsætte C02. Du opnår sunde og stærke akvarieplanter ved at gøde med CO2. Samtidig kan du spare penge på at udskifte dine akvarieplanter, da du giver dem det de har brug for. Tropeland forhandler CO2 anlæg i alle prisklasser.

 
Algefjernere og rengøring

Det er næste umuligt at have et algefrit akvarium. Derfor er det altid en god idé at sætte sig grundigt ind i akvariet pleje og pasning. Læs vores opstartsguide her, eller spørg os i butikken.

 

Scroll to Top