Fri fragt

ved køb over 499 kr*

Levering

inden for 1-5 hverdage

Søg
Generic filters
Søg
Generic filters

Om os

Tropeland har siden 2001 været en af landets foretrukne leverandører af dyre og akvarieartikler, med det altid store udvalg af selskabsfisk og cichlider fra både Malawi og Tanganyika søen. I takt med den store efterspørgsel på specialfisk har Tropeland efterhånden fået opbygget sig Danmarks største udvalg af specialfisk.

I 2009 tog Tropeland beslutningen om at de også ville kunne tilbyde saltvandsfisk til alle deres kunder, og de har derfor i dag et bredt udvalg af saltvandsfisk som man ikke ser i ret mange akvariehandler. Desuden finder du altid et stort udvalg af L-maller. Alle arterne kan du se inde på lagerlisten i hovedmenuen, som løbende bliver opdateret, efterhånden som der kommer nye fisk hjem.

Andre dyr hos Tropeland
Tropeland har desuden stor ekspertise indenfor krybdyr, hunde, katte, fugle og gnavere og står altid til rådighed med gode råd og tips til hvordan man holder disse herlige kæledyr.

Det har altid været Tropelands målsætning at levere professionel rådgivning og vejledning. Derfor kan du altid forvente en faglig og kyndig vejledning, når du handler med Tropeland. Kommer du ind til os i butikken i Skanderborg, står der altid frisk kaffe på kanden, og der er altid tid til at tage en grundig snak om dine og dyrenes behov.

Vi vil også meget gerne gøre vores kunder opmærksomme på, at vi stort set altid kan skaffe både fisk, gnavere, fugle og krybdyr hjem på bestilling. Hvis du står og mangler et dyr som vi ikke har på vores mange lagerlister, skal du endelig ikke holde dig tilbage. Vi vil altid forsøge, at skaffe netop det dyr du står og mangler.

Om os – Tropeland – Professionel rådgivning og vejledning!

Bedste hilsner
Janus Roager
Scroll to Top