Fri fragt

ved køb over 499 kr*

Levering

inden for 1-5 hverdage

Søg
Generic filters
Søg
Generic filters

Akvariefisk

[ux_banner height=”500px” height__sm=”440px” bg=”31686″ bg_overlay=”rgba(169, 60, 60, 0.49)” bg_pos=”53% 5%”] [text_box width=”37″ width__sm=”62″ position_x=”50″ position_y=”50″]

det største udvalg

Fisk sendes ikke, men ring for aftale om levering

[/text_box] [/ux_banner] [gap height=”20px”] [title style=”bold-center” text=”Akvariefisk” icon=”icon-shopping-basket”] [divider align=”center” width=”177px”] [ux_product_categories style=”normal” type=”row” columns=”6″ depth=”2″ ids=”139,146,150,152,151,153″ show_count=”0″ image_hover=”glow” text_size=”small”] [gap height=”70px”]

Akvariefisk online hos Tropeland

Billige akvariefisk og nok Danmarks største udvalg af akvariefisk, både til ferskvands og saltvandsakvariet finder du hos Tropeland i Skanderborg. Vi er specialister i Rovfisk, L-maller, Sydamerikanske cichlider, Tanganyika og Malawi cichlider og andre specialfisk. Desuden har vi et bredt udvalg af forskellige stimefisk og andre typer til selskabsakvariet. Har du et specielt ønske, som ikke er på lager, så kontakt os; vi har kontakt til De største opdrætter og importører i Europa og Asien.

 Hvilke fisk skal jeg vælge?

Fiskene i dit akvarium, er for de fleste det der betyder mest. Du har derfor behov for at vide den vejledning du får i forbindelse med opstart af dit akvarium er rigtig – det kan vi give garanti for i Tropeland.
Når du står i Tropelands akvarieafdeling kan det store udvalg af forskellige typer akvarie fisk give dig lyst til at have en masse forskellige.  Så hvad enten du er til discus fisk, regnbuefisk, tetraer, guppyer,  l maller, dværggurami, kuhli ål, eller vil have en balihaj, så har vi som regel fisken men også viden om pasning af lige netop den akvariefisk.
 

Hvilke type akvarium vil jeg have?

Det første du skal tænke på er hvilke type akvarium du gerne vil have. Er det et selskabsakvarie, et planteakvarie, nanoakvarie, saltvandsakvarium eller et biotopakvarie. Selskabsakvariet er kendetegnet ved at du kan have mange forskellige typer akvariefisk i det. Her er din smag for farve og form der sætter standarden. I planteakvariet er det planter og vegetation der er i fokus. Nanoakvariet er perfekt til køkkenbordet eller det lille værelse. Et nanoakvarium kan enten være et saltvands eller ferskvandsakvarium. I biotop akvariet forsøger vi at lave et sykke af naturen i akvariet. Det kunne være en sortvandsbiotop fra Amazonas med Discusfisk, L-maller og stimer af tetraer. 
 
Vi bestræber os på at opdatere vores lagerliste dagligt, men vi kan ikke garantere at fisken ikke er blevet solgt i løbet af dagen. 
 
Bemærk du kan godt bestille fisk online – men de skal som udgangspunkt afhentes i vores butik i Skanderborg eller kontakt os
for evt. leveringsmuligheder på Tlf. 86570727
Scroll to Top