Fri fragt

ved køb over 499 kr*

Levering

inden for 1-5 hverdage

Søg
Generic filters
Søg
Generic filters

Gødningsbundlag giver optimale vækstbetingelser for dine akvarieplanter!

Hos Tropeland anbefaler vi ofte at du bruger et gødnings bundlag, når du skal starte et nyt akvarie op.

Et gødningsbundlag til dine akvarieplante er selvfølgelig en ekstra udgift, men de fleste af vores kunder oplever at de fra start får en optimal plantevækst. Derfor vil med et gødningsbundlag i dit akvarie, spare penge på at købe nye planter, hver anden måned som rigtig mange oplever når de starter op med at have akvarie.

Gødningbundlaget bruges når du anlægger et nyt akvarium. Det indeholder de næringstoffer som dine akvarieplanter har brug for og er et komplet bundlag, som du anvendes under andre typer bundlag. Eller hvis du brug det der kaldes aquarium soil så bruges det som Stand-Alone. – se her hvordan det bruges. 

Bruger du et gødningsbundlag fra enten JBL eller Tropica sikre du din plantevækst allerede fra begyndelsen af. Du sikre dig at opnå optimal plantevækst.

JBL ProScape PlantSoil 

ProScape Plantsoil fra Tyske JBL, er et komplet aktivt bundlag, som anvendes uden anden brug af bundlag. Kornstørrelsen på 2-3 mm gør det nemt at plante i. JBL ProScape PlantSoil sikrer god og aktiv plantevækst til dine akvarieplanter.

Egenskaber og anvendelse i brug af produktet

JBL ProScape PlantSoil sikrer, allerede fra begyndelsen god og aktiv vækst af dine akvarieplanter. Det er et komplet bundlag, som kan anvendes uden brug af andre typer bundlag. Med ProScape PlantSoil har du et aktivt bundlag som sænker pH og svagt påvirker vandets kemi. Derfor anbefaler vi minimum 2 ugentlige vandskift (25-50% af vandet) de første 4 uger efter akvariet er startet op.

Hvor meget Proscape PantSoil skal jeg bruge, hvis det skal udgøre hele bundlaget?

  • Mål dit akvariums længde og bredde i cm, f.eks. 90 x 60 cm. Overvej hvor tykt bundlag du ønsker, f.eks. 8 cm. Med et skrånende bundlag, som er højere bagest i akvariet, opnår du en god visuel effekt. Regnestykket er så, længde x bredde x lagtykkelse divideret med 1000. Her: 90 x 60 x 8/1000 = 43,2 L ProscapePlantSoil.
ProScape PlantSoil

https://tropeland.dk/product-category/bundlag/

Del på sociale medier:

Scroll to Top