Fri fragt

ved køb over 499 kr*

Levering

inden for 1-5 hverdage

Søg
Generic filters
Søg
Generic filters

Vigtigheden af korrekt hunde og kattefoder

Der er slet ingen tvivl om, at det er ekstremt vigtigt, at man sørger for at fodre sine hunde og katte med det rigtige hunde og kattefoder. Hvis ikke man gør dette, kan det have alvorlige konsekvenser for dine kæledyr. Umiddelbart, kan det ikke ses på dit kæledyr, at det ikke får korrekt foder. Men lige pludselig en dag, så kan du risikere at det billige foder giver bagslag.

 
Værdien af korrekt ernæring er livsvarige fordele for hundes og kattes sundhed! En hund er ikke et menneske, og en kat er ikke en lille hund.
 
Kvalitetsfoder til hunde og katte fra eksempelvis Royal Canin, er udarbejdet gennem mange års viden, forskning, videnskab og ekspertise. Og har gjort at netop Royal Canin på mange områder har været og stadig er banebrydende, indenfor kattefoder og hundefoder med dyrenes velvære for øje.
 
Når du køber foder fra Royal Canin, kan du som sagt være 100 % sikker på, at du får sund og nærende foder.  Alene fordi at Royal Canin hele tiden bestærber sig på at kunne forbedre hundenes og kattenes sundhed og trivsel.
 
Royal Canin sørger hele tiden for at kunne knytte ernæring sammen med sundhedsmæssige målsætninger for hunde og katte er et stadig mere anerkendt og accepteret princip.
 
Begrebet “Health Nutrition” er ikke kun et smart udtryk, men nærmere en levemåde som Royal Canin forsøger at efterleve. Løftet om at leve bedre og i længere tid får stadig større støtte i den moderne verden.
 
I mere end 40 år har Royal Canin produceret og fremstillet foder til hund og kat, baseret på viden og respekt for dyrenes tarv. Og det kommer kun dig og dine kæledyr tilgode.
 
Royal Canin har gennem mere end 40 år, været blandt de mest foretrukne leverandører af kvalitets hundefoder. Dette har de været med princippet “Hunde og katte først” styret, som stadig er den bærende kraft i den fortsatte mission. Der går på at kunne levere ernæringsmæssige løsninger med høj nøjagtighed, der kan opfylde både hunde og kattes unikke og specielle behov.
 
 

Hundes og kattes ernæringsbehov varierer afhængig af flere kriterier:

 
Størrelse
 
Forskelle der er forbundet med større, går altid hånd i hånd, med meget stærke, specifikke egenskaber. En Chihuahua skal eksempelvis ikke fodres på samme måde som en Sankt Bernhardshund. Har du eksempelvis store hunde mellem 26 – 44 kg, eller små hunde i vægtklassen fra 0 – 10 kg er der igen helt andre fodertyper der spiller ind.
 
Alder
 
Både hvalpe og killinger  der er i voksealderen, har andre næringsmæssige behov end de voknse hunde og katte.
 
Livsstil
 
En udekat er langt mere aktiv end en indekat, og har derfor et langt større energibehov. Som du skal tilgode se i dit kattefoder.
 
Race
 
Nogle racer af hunde og katte, de har særlige egenskaber. Der kræver en fuldstændig afstemt og nærmest skræddersyet ernæringsmæssig foder.
 
Fysiologisk tilstand
 
Både drægtighed, diegivning, vækst og ikke mindst kønsstatus(steriliseret, kastreret han/hun), kan påvirke din hunds eller kats behov.

Del på sociale medier:

Scroll to Top